null
De architectuur van Sajet is kleurrijk en afwisselend. Sajet oogt als een rijtje herenhuizen wat in de tijd aan elkaar is gegroeid met subtiele verschillen in materialen, kleuren en bouwhoogten. Sajet is het eerste gebouw in de ontwikkeling van het nieuwe centrum De Brouwerspoort. De Brouwerspoort is een verzamelplaats van winkelen, wonen, werken, horeca en vrijetijdsbesteding. Met de ontwikkeling van Brouwerspoort in het centrum van Veenendaal wordt een invulling gegeven aan de braakliggende voormalige fabrieksterreinen. Het plan zorgt voor een metamorfose en opwaardering van het totale stadscentrum van Veenendaal. Het plan Brouwerspoort is ontworpen door Jos van Eldonk, stedenbouwkundige van Soeters van Eldonk architecten uit Amsterdam. Het plan introduceert een nieuwe winkelstraat, waardoor een naadloze aansluiting ontstaat tussen de bestaande winkelpassage Corridor en de Hoofdstraat. De nieuwe, aanvullende detailhandel, circa 500 woningen, culturele voorzieningen en horeca zorgen voor een sfeervol, levendig, bedrijvig en aantrekkelijk centrum.
Oppervlakte
De unit heeft een totale oppervlakte van ca. 360 m² verdeeld over 240 m² op de begane grond en 120 m² op de verdieping.
De unit is te splitsen in een unit van ca. 110 m² op de begane grond en een unit van ca. 130 m² op de begane grond en ca. 120 m² op de verdieping.
Opleveringsniveau
– Ruwe afwerkvloer (ophogen tot straatniveau);
– Wanden behangklaar;
– Systeemplafond met lichtarmaturen;
– Pantry en toilet;
– Cv met radiatoren.
Uitbreidingen op het bovengenoemde opleveringsniveau zijn in overleg.
Bereikbaarheid
Per auto
Veenendaal ligt aan de Rijksweg A-12 tussen Utrecht en Arnhem. De Rijksweg N-233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de Rijksweg A-15. Het centrum van Veenendaal is vanaf de rijkswegen perfect aan te rijden. Door de centrale ligging in Nederland, met toegang tot belangrijke hoofdwegen, is Veenendaal een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven.
Per bus
Connexxion verzorgt directe busverbindingen met Amersfoort en Zeist (via Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg), Wageningen (via Rhenen) en Driebergen (via een aantal dorpen van de Utrechtse Heuvelrug). Veolia verzorgt een directe busverbinding met Ede.
Per trein
De gemeente Veenendaal beschikt over twee spoorwegstations aan de Veenendaallijn, Veenendaal West en Veenendaal Centrum. Vanaf deze stations rijden Sprinters naar Rhenen en Breukelen en in de spits naar Amsterdam Centraal. Vanaf station Veenendaal Centrum loopt men in 10 minuten het centrum in. Daarnaast ligt in het naastgelegen dorp De Klomp station Veenendaal-De Klomp. Vanaf dit station rijden Intercity’s naar Arnhem – Nijmegen en naar Utrecht Centraal – Amsterdam Centraal – Den Helder.